Al 64 jaar zijn wij, Bart van Meurs Optiek & Optometrie, trots op de beste oogzorg die wij leveren. Vandaag de dag is onze optiekwinkel uitgegroeid tot een prachtig winkelpand in Rotterdam-Zuid, waar wij ons altijd blijven vernieuwen en verdiepen. Er is veel veranderd, maar de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten schenken is altijd hetzelfde gebleven. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Oogmeting
Herkent u één van de volgende klachten: wazig zien, hoofdpijn, moeite met scherpstellen, pijn in óf rond de ogen, lichtflitsen, last van licht en slecht zicht in het donker óf heeft u geen last van klachten? Dan is het verstandig om uw ogen (preventief) te laten onderzoeken. Voor de beste adviezen en oogcontroles bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om de conditie en sterkte van uw ogen te beoordelen. Er bestaat geen enkel ‘ooggeheim’ voor ons, hierdoor is uw zicht bij ons in goede handen.

Ooggezondheidsonderzoek
Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een optometrisch onderzoek. Onze HBO optometristen zijn opgeleid om, naast de gebruikelijke oogmeting, verder onderzoek te doen naar uw ooggezondheid. Met behulp van de OCT Scan wordt het netvlies van uw oog in kaart gebracht en zijn eventuele oogcorrecties beter te bepalen. Ook behoren wij al sinds enkele decennia geleden tot de eerste Low Vision specialisten in Nederland. Men spreekt van Low Vision als het gezichtsvermogen zodanig is verslechterd, dat dit met ‘gewone’ brillenglazen en/of contactlenzen niet meer te corrigeren is. Indien er afwijkingen worden geconstateerd wordt u, indien nodig, doorverwezen naar de oogarts.

Onze collecties
Voor de nieuwste trends op het gebied van oogmode, hebben wij een neus én een goed paar ogen! Wij hebben een groot assortiment merkbrillen, zoals: Porsche Design, Lindberg, Serengeti, Cazal, Lamarca Eyewear en nog véél meer. Achter elk merk zit een verhaal, gedachte en een passie die allemaal uniek zijn. Als u twijfelt tussen een trendy bril of een eigenzinnige bril, dan kan een beleving bij een merk u over de streep trekken. U heeft tevens de keuze uit verschillende soorten brillenglazen, zoals voor tijdens het werken achter beeldscherm(en), bescherming tegen de zon, het autorijden en lezen. De keuze is reuze!

Lenzen
Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het in huis. Wij geven u graag deskundig advies als het gaat om dé ideale contactlens die past bij uw persoonlijke situatie en levensstijl. Daarnaast hechten wij veel belang aan het juiste onderhoud van uw lenzen en geven wij u graag de juiste tips voor optimaal onderhoud en reinigen van uw lenzen. U vraagt zich waarschijnlijk af; welke contactlens of bril moet ik aanschaffen en past dit wel bij mijn levensstijl? Daar adviseren wij u heel graag verder over, graag tot ziens in onze winkel in Rotterdam-Zuid!

Website: www.bartvanmeurs.nl