BEREIKBAARHEID

Onze start-finishlocaties op zowel de zaterdag als zondag zijn uitermate goed bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Ga je met je loopmaatjes/collega’s op pad naar de wedstrijd, probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen. Bij jouw inschrijving vragen we je hoe jij denkt naar het evenement af te reizen. Met jouw antwoord stel jij ons in staat de logistieke stromen zo goed mogelijk in te regelen. Dan kan iedereen op tijd aan de start van zijn of haar wedstrijd verschijnen zonder last minute parkeerstress en zo min mogelijk hinder voor de omgeving.

ZATERDAG 14 OKTOBER

KIDS RUN, 1 ENGELSE MIJL (DIVERSE LEEFTIJDSKLASSEN), 5 KM

Start-finishlocatie hardlopen: Recreatieboerderij De Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511, Barendrecht

ZONDAG 15 OKTOBER

10 KM, HALVE MARATHON

Start-finishlocatie: C.A.V. Energie, Dierensteinweg 10, Barendrecht

Met de auto

Binnen een straal van één kilometer van start-finish bevinden zich ± 1.000 parkeerplaatsen. Op basis van jouw starttijd en startnummer zullen wij vooraf de parkeerzone aangeven waar jij je auto mag parkeren voor een efficiënte bezoekersstroom.

Met de trein of bus

Kom je met de trein, dan is station Barendrecht jouw eindhalte. Op nog geen 750 meter van het perron ligt de atletiekbaan van C.A.V. Energie.

Vanaf Rotterdam Zuidplein rijdt er ieder half uur een bus. De rit duurt 11 minuten. Vanaf de bushalte is het maximaal 5 minuten lopen naar start-finish.

Kijk voor de meest actuele planning altijd op www.9292ov.nl,de website van de NS of de bijbehorende apps op je telefoon.

Met de motor, scooter of fiets

Op 175 meter van C.A.V. Energie, bij de voetbalvelden van BVV Barendrecht is voldoende ruimte voor tweewielers.