Van der Valk Hotel Ridderkerk wil mensen bij elkaar brengen. Sport speelt daar een belangrijke rol in. Daarom is Hotel Ridderkerk (ook) dit jaar de trotse hoofdsponsor van de Halve Marathon Barendrecht. Een mooi, sportief evenement waar jong en oud samenkomen en met elkaar lopen.

Hotel Ridderkerk vindt sport belangrijk, voor haar gasten, maar ook voor medewerkers. Freek van der Valk, zelf fervent marathonloper: “We stimuleren onze medewerkers om een actieve levensstijl aan te nemen, onder andere door als bedrijf deel te nemen aan verschillende sportieve evenementen. Dat heeft goed uitgepakt, want onze medewerkers zijn in hun vrije tijd ook veel bezig met bewegen en vitaliteit. Voor onze gasten is er in de veelzijdige omgeving veel te ontdekken. Bijvoorbeeld in wereldstad Rotterdam met haar bijzondere architectuur en bezienswaardigheden of Eiland IJsselmonde, het verrassend gevarieerde gebied tussen Rotterdam en Dordrecht waar je kasteeltjes en mooie dorpjes vanaf historische dijken ziet. Ook zijn er tal mooie fiets-, wandel- en natuurlijk hardlooproutes in de omgeving. Vanaf het hotel starten diverse fietsroutes naar bijvoorbeeld het polderlandschap Hoeksche Waard of de molens van Kinderdijk. We inspireren onze gasten graag voor een mooi dagje uit. Voor gasten die een fiets meebrengen hebben we een afgesloten fietsenstalling en als het meebrengen van een fiets niet handig is dan kunnen gasten bij ons ook een fiets huren.”

Hotel Ridderkerk en sport zijn onmiskenbaar aan elkaar verbonden. Het hotel heeft aandacht voor sportevenementen in de regio en ontvangt met regelmaat sportteams uit binnen- en buitenland voor wedstrijden en toernooien, bijvoorbeeld voetbalploegen en rijders van de Tour de France. Ook is Van der Valk hotel Ridderkerk sponsor van de Wielerzesdaagse in Ahoy en al 14 jaar vaste partner van Rotterdam Topsport. Door de centrale ligging onder de rook van Rotterdam en langs de A15/A16, is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor allerlei sportevenementen én een bezoek aan de omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.hotelridderkerk.nl