Marathons International – specialist in marathonreizen – biedt diverse arrangementen aan naar marathons in het buitenland. Bij ons ben je gegarandeerd verzekerd van een startbewijs. Ons credo luidt: ‘You run, we care!’ en we doen er dan ook alles aan om die belofte waar te maken.
In dit artikel voorzien we je graag van een lijst met gekmakende marathon (bucketlist)bestemmingen.

Verbreek je PR tijdens de Berlijn marathon!
Op 25 september 2022 klinkt het startschot van de Berlijn Marathon. Door het vlakke parcours is het een ideale marathon om mee te beginnen of om je PR mee te verbreken. Wij regelen jouw startbewijs en zorgen voor een heerlijk verblijf in een 5-sterrenhotel, zodat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op het behalen van die eindstreep.

De Berlijn Marathon vindt plaats op 25 september 2022.

Geniet van het zonnige Valencia!
Wat denk je van de Valencia Marathon? Het prachtige parcours brengt je langs de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Tienduizenden lopers van over de hele wereld gingen je al voor. Wist je dat dit zelfs de grootste marathon van Spanje is? Meer informatie over het arrangement vind je hier.

De Valencia Marathon vindt plaats op 4 december 2022.

Ben jij op zoek naar avontuur?
Dan is de Kilimanjaro (halve) marathon écht iets voor jou! Je loopt aan de voet van de berg langs koloniale huizen, boerderijen, banaan- en koffieplantages en tropische bossen. Als dat nog niet genoeg is kun je na de marathon ook nog eens op safari! Na het spotten van de Big-5 kan je deze bestemming al helemaal van je bucketlist afstrepen. Kan je net als wij niet wachten? Maak dan snel een voorboeking via onze website, zo ben je verzekerd van een plekje.

De Kilimanjaro (halve) marathon vindt plaats op 26 februari 2023.

NIEUW Train als een echte topatleet in de Algarve!
Ben jij een loper die graag zijn of haar loopprestaties wilt verbeteren? Dan is dit trainingskamp misschien wel jouw ding! We organiseren dit in samenwerking met Running Movements.

Tijdens deze sportieve week ervaar je hoe het is om te trainen (en te ontspannen) als een echte topatleet. Alle trainingen kunnen worden aangepast naar je eigen niveau.
Tijdens deze reis verblijf je in een sporthotel waar professionele atleten jaloers op zouden worden! Het hotel heeft een eigen atletiekbaan, uitgebreide fitnessfaciliteiten en is dicht bij het strand en natuurgebied gelegen. Het is een heerlijke onderbreking van het trainen in het grauwe winterweer in Nederland. Wil je meer weten over dit trainingskamp? Bezoek dan snel onze website en maak alvast een (voor)boeking.

Het trainingskamp in de Algarve vindt plaats van 21 – 28 januari 2023.