BUSINESS RUN

Geniet jij samen met collega’s van de unieke ambiance tijdens dit mooie hardloopevenement? 

Bij Lincks vinden ze een vitale & gezonde werkomgeving erg belangrijk, en natuurlijk weten we dat dit binnen veel bedrijven een hot topic is. Ze zijn daarom ook de enthousiaste hoofdsponsor van de ‘Lincks Personal Recruitment Business Run’. En dit is dé kans om samen met jouw collega’s te gaan trainen en deel te nemen aan deze unieke Business Run!

Je kunt samen met één of meerdere teams deelnemen op de 10 of 21,1 km waarbij de teams bestaan uit drie tot vijf deelnemers. Natuurlijk zorgt dit naast de nodige teambuilding voor gezonde & actieve collega’s. Na het behalen van deze prestatie staat er op de finishlocatie een heerlijk hapje & drankje op jullie te wachten in de, voor deelnemers van de Lincks Business Run, gereserveerde business lounge.

Even wat feiten op een rijtje:

 • Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers
 • Alle lopers uit een team lopen dezelfde afstand (10 km of 21.1 km)
 • Er moeten minimaal 3 lopers uit het team finishen om in aanmerking te komen voor de uitslag in het teamklassement
 • Vanuit jullie bedrijf kun je meerdere teams aanmelden. Veel animo en willen jullie met meer dan 4 teams komen? Neem dan even contact met ons!
 • Teamleden krijgen toegang tot de Business Run accommodatie nabij start/finish inclusief:
  • Aparte kleedkamers
  • Sporttassenafgifte
  • Toiletten & douches
  • Horeca incl. 2 consumpties
  • Massagemogelijkheid na afloop (met dank aan Roparun teams)
 • Bij de finish ontvangt iedereen een schitterende medaille
 • De som van de snelste 3 nettotijden per team bepaalt de plaats in het klassement
 • Als herinnering, een mooie teamfoto!

Hebben jullie het meest sportieve & vitale bedrijf in de regio? Ga voor de winst en ga er vandoor met één van de wisselbokalen!

Brita en Mireille van Lincks Personal Recruitment op weg naar de finish in 2021 (foto Mirjam van Raamsdonk)

Kosten

Afstand1e team2e team en volgend, per team
21.1 kmEUR 225EUR 200
10 kmEUR 200EUR 175

Goed doel

Bewegen is voor ons bijna vanzelfsprekend  … maar niet voor iedereen. Daarom steunen wij dit jaar samen met de deelnemers en deelnemende bedrijven Spieren voor Spieren. Een deel van het inschrijfgeld van de Lincks Personal Recruitment Business Run wordt dan ook gereserveerd voor dit mooie goede doel.

 

 

 

 

Samen helpen wij spierziekten bij kinderen verslaan!

 

 

 

 

Aanmelding
Een team kan ingeschreven worden door het aanmaken van een account via onze inschrijfpagina (opent in een nieuw venster). Hierna ontvang je een e-mail met inloggegevens waarmee je teams kunt aanmaken en wijzigen. Het aanmaken van nieuwe teams kan uiterlijk t/m 28 september, tenzij het maximum aantal teams voor die tijd al bereikt is. De samenstelling van de teams kan t/m 7 oktober worden aangepast.

Onze hulp nodig of interesse in sponsormogelijkheden rondom de Halve Marathon Barendrecht? Neem dan contact met ons op!

Betaling
De kosten voor de ingeschreven teams en eventuele andere producten of diensten worden in de maand september gefactureerd. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen.

Over Lincks Personal Recruitment
Het zoeken en vinden van de juiste kandidaat én hiermee het invullen van openstaande vacatures is momenteel een grote uitdaging voor bedrijven.  Lincks Personal Recruitment is sinds 2007 actief en gevestigd in de Hoeksche Waard. Met een team van 10 enthousiaste collega’s werken zij dagelijks met veel plezier aan recruitmentvraagstukken van bedrijven uit de regio. Persoonlijk, gepassioneerd, ambitieus. Een bevlogen team professionals dat voor elke uitdaging een passende oplossing zoekt. Een sportief team ook, want bij meerdere wedstrijden in de regio zijn zij altijd aan de start te vinden. Wij zijn trots dat zij vanaf het 1e moment bij de Halve Marathon Barendrecht zijn betrokken en kunnen ons geen betere partner wensen voor de Business Run.

Zie voor meer informatie https://www.lincks.nl