COVID-19 MAATREGELEN

UPDATE 16-9-2021: We hebben groen licht van de gemeente Barendrecht!

De volgende maatregelen zijn op 26 september van toepassing:

  • Deelname aan het evenement is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs
   Dit betekent dat je:
   – volledig en tijdig gevaccineerd moet zijn, OF
   – een herstelbewijs bezit wat minder dan 6 maanden oud is, OF
   – over een testbewijs beschikt wat maximaal 24 uur oud is.
   Dit geldt ook voor vrijwilligers werkzaam op het terrein van sportcomplex De Bongerd. Kinderen onder de 13 jaar zijn uitgezonderd.
   Het werkt het makkelijkst om je toegangsbewijs te koppelen aan de CoronaCheck app op je mobiele telefoon. Hoe je dat doet, zie je in het volgende filmpje.
   Je kunt ook een print meenemen met de QR-code. Vergeet echter niet om op de dag van het evenement je ID mee te nemen! Deze zul je samen met de code moeten laten zien bij de ingang van het evenemententerrein. Controle vindt plaats via de CoronaCheck app.
  • Supporters zijn, eveneens na het tonen van een geldige QR-code, toegestaan op het  start-finishterrein bij atletiekvereniging CAV Energie.
  • Er is geen daginschrijving
   Niet-afgehaalde startbewijzen zullen niet nogmaals worden verkocht. Inschrijven kan nog t/m zondagavond 19 september, 23:59 uur.

  Wel voegen wij aan bovenstaande toe dat een vaccinatie of eerdere besmetting je niet onkwetsbaar maakt. Respecteer ook je medeloper en de vrijwilliger die nog wel even wat afstand wil houden.

  Annuleren
  Omdat bovenstaande maatregelen nog niet definitief vorm hadden gekregen bij het opengaan van de inschrijvingen, kunnen wij het begrijpen dat sommige mensen hun inschrijving nu willen herzien. Dat is geen probleem. Met dank aan onze partners kan er nog tot en met donderdag 2 september 2021 kosteloos worden geannuleerd. Stuur daarvoor even een e-mail naar info@halvemarathonbarendrecht.nl. We zien je dan graag in 2022 aan de start verschijnen!