Als ambassadeur van het loopevenement in Barendrecht was Sportgeneeskunde Rotterdam natuurlijk zelf ook van de partij. De belangstelling onder collega’s was groot, waardoor we met drie teams konden deelnemen (2 teams 10km, 1 team 21km). Met prachtige weersomstandigheden stonden onze 10 collega’s op zondag 16 oktober aan de start.

In onze turquoise teamshirts waren we onderweg goed herkenbaar voor onze collega’s en vrienden. Onder luide aanmoedigingen van hen, buurtbewoners en vrijwilligers werden we naar de finish geschreeuwd. Dit resulteerde in een eerste en vierde plek in het bedrijvenklassement voor onze 10 km-teams! Daarnaast liepen de collega’s op de 21km een mooi PR.

Gericht en zonder blessures trainen richting je volgende doel? Kom langs bij Sportgeneeskunde Rotterdam!

Sportgeneeskunde Rotterdam biedt hoog kwalitatieve multidisciplinaire zorg voor sporters en niet-sporters. Ons team van sportartsen, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten richting zich niet alleen op het behandelen van blessures, maar geven ook deskundig advies over verantwoord sporten om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Een blessureconsult bij de sportarts
  • Diverse sportmedische onderzoeken; Deze inspanningstesten geven een gedetailleerd inzicht je hartslag- en trainingszones. Na afloop krijg je van de sportarts een goed advies over hoe jij jouw hardloopprestaties kunt verbeteren. Er zijn verschillende onderzoeken mogelijk, van een basis tot zeer uitgebreid onderzoek inclusief VO2max, vermogens- en lactaatmeting.
  • Loopanalyse; Om blessures te voorkomen en/of je looptechniek te verbeteren is een loopanalyse geschikt. Tijdens het onderzoek wordt jouw looppatroon op een loopband in beeld gebracht door videoanalyse en druksensoren. Je krijgt van onze bewegingswetenschappers direct advies over je looptechniek, je spierbalans en de optimale schoenen.
  • Een blessurebehandeling bij de fysiotherapeut

Het aanbod van Sportgeneeskunde Rotterdam wordt over het algemeen vergoed uit de basis- en aanvullende verzekering. Raadpleeg uw zorgpolis voor een volledig overzicht van de vergoedingen.

Meer weten? www.sportgeneeskunderotterdam.nl