De inschrijving voor de Business Run (5, 10 en 21.1 km) is sinds maandag geopend en de eerste bedrijven stonden al klaar in de startblokken om zich aan te melden. En hoe toepasselijk, Bakker Barendrecht, één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland, was de eerste. Met 3 teams zullen zij zowel op de 5, 10 als de 21.1 kilometer vertegenwoordigd zijn.
Daxel Logistics, partner voor bedrijven inzake integrated logistics en transportoplossingen, schreef een team in voor de halve marathon en is inmiddels alweer bezig met een team voor de 10 kilometer.
Wij zijn benieuwd met welke mooie andere bedrijven uit de regio Bakker Barendrecht en Daxel Logistics nog meer gaan strijden om de wisselbokalen van de Lincks Personal Recruitment Business Run!
Kijk voor meer informatie en inschrijven voor bedrijven op www.halvemarathonbarendrecht.nl/businessrun/

Over Lincks Personal Recruitment
Het zoeken en vinden van de juiste kandidaat én hiermee het invullen van openstaande vacatures is momenteel een grote uitdaging voor bedrijven.  Lincks Personal Recruitment is sinds 2007 actief en gevestigd in de Hoeksche Waard. Met een team van 10 enthousiaste collega’s werken zij dagelijks met veel plezier aan recruitmentvraagstukken van bedrijven uit de regio. Persoonlijk, gepassioneerd, ambitieus. Een bevlogen team professionals dat voor elke uitdaging een passende oplossing zoekt. Een sportief team ook, want bij meerdere wedstrijden in de regio zijn zij altijd aan de start te vinden. In 2021 was Lincks sponsor van de eenmalige 30 kilometer.