KERNTEAM

De organisatie van de Halve Marathon van Barendrecht is in handen van
de Facebookcommunity Rotterdam Marathon Deelnemers (RMD). Het kernteam bestaat uit RMD-leden en leden van de atletiekvereniging C.A.V. Energie.

Daarnaast wordt er in de uitvoering samengewerkt met een groot aantal lokale en regionale organisatie- en communicatiepartners. Een overzicht daarvan vind je op de volgende pagina.

Marco

Marco

Eventcoördinator / sponsoring

Beheerder RMD-community
Eigenaar Runnersworld Dordrecht

Renate

Renate

Communicatie / relatiebeheer

Lid klankbordgroep RMD-community

Joris

Joris

Logistiek

Lid RMD-community

Ton

Ton

Parcours

Lid C.A.V. Energie
Hardlooptrainer
Rotterdam Running Crew Leader
Running therapeut

Henk

Henk

Parcours / materialen

Bestuurslid C.A.V. Energie
Hardlooptrainer

Facebookcommunity Rotterdam Marathon Deelnemers
De Facebookcommunity RMD is eind 2014 opgericht door en voor marathonlopers en uitgegroeid van een online discussieplatform voor enkele tientallen leden tot een levendige community van inmiddels 7.000 marathonlopers. Meet & greets, prijsvragen, social runs, trainingslopen, het ondersteunen van andere organisaties met vrijwilligers, men is het hele jaar actief. De gezamenlijke passie voor de Rotterdam Marathon blijft voor deze lopers echter altijd de rode draad. Haar openbare activiteiten zijn onder gebracht in de stichting RMD Evenementen, Educatie en Support.

www.rotterdammarathondeelnemers.nl

Atletiekvereniging C.A.V. Energie
C.A.V. Energie is opgericht in juli 1964 en is een gezellige atletiekvereniging voor zowel recreatieve als prestatieve baan- en wegatleten. Met haar 1.000 leden behoort zij tot de grotere verenigingen in ons land.
Voor marathonlopers staat zij vooral bekend om de goed georganiseerde trainingslopen in aanloop naar de Rotterdam Marathon met tot wel 500 deelnemers!
Voor beginners biedt de vereniging de loopcursus Start4Energie. Laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

www.cavenergie.nl