Heb jij al loopplannen voor volgend jaar gemaakt? Nee? Dan hebben wij leuk nieuws voor je! Op 21 januari t/m 27 januari 2023 vindt namelijk het 8-daagse trainingskamp in de Algarve plaats. Een uniek trainingskamp georganiseerd door Marathons International & Running Movements waar je echt bij moet zijn. Tenminste, als je wilt gaan werken aan je techniek én wilt ervaren hoe het is om te trainen als een echte topatleet.

Je wordt begeleid door topatleet Gert-Jan Wassink. Door zijn jarenlange ervaring als coach en trainer kan hij jou in een week tijd meer over jezelf en je lichaam leren. En, kun jij zo een grote stap in je hardloop carrière maken! Je leert slim & verstandig trainen en verbetert je looptechniek. Deze reis is geschikt voor zowel beginnende als ervaren lopers die hun hardloopprestaties willen verbeteren.

Tijdens de reis verblijf je in een sporthotel waar professionele atleten jaloers op zouden worden! Het hotel heeft een eigen atletiekbaan, uitgebreide fitness faciliteiten en is dicht bij het strand en natuurgebied gelegen. Wist je dat het in januari heerlijk vertoeven is in de Algarve vanwege de milde temperatuur? Die winterblues sla jij dus zo even over 😉

Gun jezelf dit cadeau en ga mee met ons op trainingskamp. Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je meer weten of alvast een boeking maken?
Bekijk dan snel de website: https://marathonsinternational.nl/marathonreizen/trainingskamp-algarve