Van der Valk Hotel Ridderkerk en sport zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. We willen als hotel mensen bij elkaar brengen en geloven dat sport daar een belangrijke rol in speelt. Niet voor niets zijn we al 14 jaar vaste partner van Rotterdam Topsport en diverse (top)sportclubs. We zijn regelmatig de uitvalsbasis voor sportteams uit binnen- en buitenland bij wedstrijden en toernooien in de regio. We willen met Hotel Ridderkerk actief bijdragen aan een gezonde samenleving, waar beweging en sociale contacten onderdeel van zijn. Het sponsoren van (sport)verenigingen en sportevenementen speelt hierin wat ons betreft een cruciale rol. Na vorig jaar sponsor van de hoofdafstand geweest te zijn, zijn we er trots op dat we nu als hoofdsponsor onze naam mogen verbinden aan de Halve Marathon van Barendrecht.

Sportief verblijf
Bij Hotel Ridderkerk bieden we rondom grote sportevenementen zoals bijvoorbeeld de wieler Zesdaagse of de Rotterdam Marathon, regelmatig geheel verzorgde arrangementen aan. We hebben daarbuiten voor onze hotelgasten onder meer een fietsarrangement en we wijzen onze gasten maar al te graag op de prachtige fiets- en wandelroutes in onze nabije omgeving. Voor een sportief verblijf ben je bij ons aan het juiste adres.

Als hoofdsponsor van de Halve Marathon van Barendrecht hopen we op een wederom zeer succesvolle editie vol sportieve prestaties en mooie ontmoetingen op en langs het parcours én wellicht ook in ons hotel en restaurant!

Kijk voor meer informatie op https://www.hotelridderkerk.nl/