VRIJWILLIGERS

Vind jij het tof om een evenement met in de toekomst meer dan 2.000 deelnemers in goede banen te leiden? Heb je een ‘can do’-mentaliteit met een aanstekelijk enthousiasme? Dan willen wij graag van jou horen!

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober werken we met ruim 250 vrijwilligers, waarvan de overgrote meerderheid op zondag actief zal zijn. Deze zijn verdeeld over de volgende functies:

To show a closed accordeon

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Achterfietser

Begeleiding laatste loper van een bepaalde wedstrijdafstand.

Cateringvrijwilliger

Het maken van lunchpakketten voor de vrijwilligers wordt geregeld door hoofdsponsor Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het ophalen en verspreiden over verschillende locaties, het uitdelen en je medevrijwilligers verzorging aanbieden tijdens het evenement zijn wel taken die cateringvrijwilligers worden ingevuld.

EHBO'er

Eerste hulpverlening bij ongevallen e/o levensbedreigende stoornissen deelnemers en publiek.

Inschrijfdeskvrijwilliger

Uitreiking van startbewijzen, verwerking wijzigingen.

Parcoursopbouw/-afbouwvrijwilliger

Klaarzetten en daarna weer opruimen van dranghekken, pionnen, tenten, marktkramen, promotiemateriaal, bewegwijzering, etc.

Parcourswacht

Deelnemers de goede kant op wijzen. Hoofdzakelijk weggebruikers als voetgangers en fietsers op doorkomst hardlopers wijzen.

Toezichthouder / infogids evenemententerrein

Toezicht houden op:
– kleedkamers
– voor speciale groepen gereserveerde ruimtes
– bewegingsstromen tussen parkeergelegenheden, kleedkamers en start-finishterreinen

Verkeersregelaar (gecertificeerd)

Veilige oversteek verzorgen van deelnemers bij kruispunten. In contact treden met bestuurders gemotoriseerd en ander verkeer indien noodzakelijk voor acceptatie en ongehinderde, veilige doorgang lopers.

Verzorgingspostvrijwilliger

Verstrekken van water, sportdrank e/o fruit aan deelnemers langs de route of na de finish.

Voorfietser

Vanaf start tot finish meefietsen met de 1e man of vrouw op een bepaalde wedstrijdafstand.

Vrijwilliger start-finishgebied
Begeleiding deelnemers naar/in startvak(en), uitreiking medailles, bediening startklokken, begeleiding winnaars.

Globale inzettijden (afhankelijk van de functie en eventuele plek langs het parcours, reken op 30 minuten tot maximaal 4 uur)

Zaterdag: tussen 10:00 en 21:00

Zondag: tussen 7:00 en 17:00

Part-time inzetbaarheid is voor sommige functies mogelijk.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen bij de totstandkoming van dit evenement, stuur dan even een mailtje met jouw contactgegevens, korte motivatie en eventuele relevante ervaring naar: info@halvemarathonbarendrecht.nl

Los van een superleuke ervaring bij een hardloopevenement met ambitie, ontvang je uiteraard een goed geregeld lunchpakket van hoofdsponsor Van der Valk Hotel Ridderkerk (op zaterdag een warme snack), een bescheiden vrijwilligersvergoeding e/o een gratis startbewijs. Je mag de vergoeding uiteraard ook schenken aan ons goede doel.