Wellness betekent bewust kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspannen. Dat levert de juiste balans op die ervoor zorgt dat je je fit voelt, een positieve houding hebt en geniet van het leven. Door bewust de principes van deze levensstijl te volgen, creëer je een basis waarmee je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aanstuurt.
Wellnesselande gelooft dat je gezondheid je kostbaarste bezit is. 

Aan de basis van je gezondheid ligt een evenwichtige balans tussen inspanning en ontspanning. En daarvoor verwelkomen we je graag bij Wellnesselande. Om je te inspireren tot doelgerichte lichaamsbeweging en welverdiende ontspanning in een verfrissende, stijlvolle omgeving.

Naast een zeer gevarieerd aanbod van sport en ontspanningsmogelijkheden onderscheidt Wellnesselande zich op gebied van begeleiding. Met onze sportintake komt u in aanraking met verschillende manieren van bewegen en staat uw doelstelling centraal.

Het professionele team staat altijd klaar om te testen, meten, begeleiden, adviseren of gewoon gezellig voor een praatje.

Na het afwerken van het trainingsschema of intensieve groepsles kunt u genieten van één van onze sauna’s, whirlpools of misschien is er nog energie om een baantje te zwemmen in ons zwembad!

Kijk voor meer informatie op:
www.wellnesselande.nl