Bij Lincks vinden ze een vitale & gezonde werkomgeving erg belangrijk, en natuurlijk weten we dat dit binnen veel bedrijven een hot topic is. Ze zijn daarom ook de enthousiaste hoofdsponsor van de ‘Lincks Personal Recruitment Business Run’. Zij helpen jou graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging, net als bij Lodewijk het geval was.

“Werken in mijn Rotterdam”

Na een aantal jaar werken in de hoofdstad, begon het bij de Rotterdamse Lodewijk te kriebelen. Hij wilde weer terug naar zijn eigen stad. Met deze werkwens ging hij naar Lincks. Zij vonden op één van de mooiste locaties in het centrum van Rotterdam een passende baan bij het beursgenoteerde IMCD, groothandel in de verkoop, marketing en distributie van speciale chemicaliën en voedingsingrediënten.

De Rotterdammer woont nu vlakbij zijn werkplek waar hij aan de slag is als Supply Chain Coördinator. En dat is niet alleen duurzaam, maar vooral voelt Lodewijk zich weer als een vis in het water; “Deze nieuwe werkplek voelt als thuiskomen’. En wie wil de week nu niet met een borrel afsluiten vanaf dit dakterras?

Zie voor meer informatie en actuele vacatures www.lincks.nl.